Wednesday, January 18, 2012

Short-term Wish accomplished !

Short-term Wish. :)
the things that i want to buy by the end of this coming SEM 2.
  1. Highcut sneaker from ShoezObsession.
  2. Lomo Diana at Sunway Pyramid. 
  3. Marilyn Monroe t-shirt.
so, less than a week, i manage to cross this two things. first thing, highcut sneaker from ShoezObsession,i already bought this evening with Ecah at time square.


and the second thing, Marilyn Monrae t'shirt. also bought at FOS at time square.


today, i spent a lot of my time with ECAH. i miss her lah. ngee~ *mesti terharu kalau die bace entry ni. hhe. a lot of things that we shared togather. thanks for taking a good care of me. and tomorrow don't forget, we have to go to berjimba at Masjid India. don't want to go MidValley. no fun ! hhe.

ecah and me. :)

my girlfie yg tak berape nak senonoh.

and always me yg perasan cantik. :)

btw, those picture up there sekadar gambar hiasan aja, tapi that sneaker and t-shirt are original nah. :) what i mean; me and ecah picture lorh. biasalah, kalau dah jumpa kawan satu kepala inilah jadi nya. sebelum keluar, siap pakai shawl mesti nak kena snap picture dulu. everyday kan ecah ? ummp! i miss those moment. semenjak masuk u ni, dah tak buat macam tu. malu pulak dengan rumet baru. nggg. complete story pasal my Sweet and Sour journey (holiday di s.alam & KL ) i will story later, another entry entitled Sweet and Sour.



Sunday, January 15, 2012

Happy Birthday Faiqah.

specially dedicated to Faiqah Afrina.

dear faiqah,
happy first birthday sweet little doll.
semoga cepat besar and tumbuh gigi banyak-banyak. :)
tak sabar tunggu Faiqah cakap banyak macam Abg Irfan.
kat sini, aunty wa ada buat video for faiqah
*sebenarnye agak awkward membahasakan diri sebagai aunty wa.
macam sangat tua pun ada. pfrr. whatever.
tapi videonye pendek ajalah. tak sempat buat yang panjang-panjang. huhu.
lagipun faiqah kan kecik lagi. tak boleh banyak-banyak. haah.

video

ok. thats all lah faiqah. aunty wa wish you a happy big birthday, jumpa time raya cina nanti. :)

sincerly from;
aunty wa.

psst! my early day at s.alam quite bored. :)

This ENTRY is dedicated to one of my besties;


sekadar gambar hiasan.

This world is turning up and down. i am sorry for your super-difficulties friend. Be strong girl because big girls don't cry.

be strong dolls, one day, 
u still have to walk this world alone.
as an advice for u, and also for me,
keep fighting and never give up;
believe in karma, our world is turning.
InsyaAllah, one day, we will be at the top of glorious.

Friday, January 13, 2012

Steamboat.

very unique photo.
ok.introduction photo yang tak boleh blah. btw, first of all credit to Siti Zall and Abbas Abdillah aka Ayah for shooting our photo tonight. even this is not a formal event, but still happening and i think everyone enjoy it. ok. still remember Program Pengkisahan Ainuddin ? ha. as an appreciation from the Board of director, Saudara Azizi promise to the members; a dinner at Mutiara Rini Steamboat. and then, TADAA~~ dinner was already done on 30 December 2011 kot. i'm not really sure lah. :)

lina - ain - anis - fiqah - fad
 secara jujurnya, this is my first time having steamboat at restaurant. sebelum ni, makan jugak steamboat, tapi sangat jaranglah. biasa kalau makan pun, tapau dari pasar malam je. hehe~~ no need to steam or wat so ever.

our SU ain

emotion of steamboat-hunger.

ok. afiq and saleh. emotion of steamboat hunger. hha. but both of them look extremely cute rite. ehem3. esspecially yg belah kanan kiri tu. hha. just joking.


sweet and sour.
anis and fad

krew not crook.

sebahagian dari krew-krew yang terlibat. seronok jugak makan, tapi aku tak makan sampai kenyang pun. tak tahulah kenapa.


afiq sangat buruk. haha.

gambar ni afiq sangat buruk. kalau boleh aku nak zoom rapat3. haha. bahan baru ni. hehe. got a new plan on holiday. i am thinking of that video actually. hmm~~ what to do.

meera and ain(singa)

en. Kep - Saudara Azizi - lina

sorry en. Kep gambar tak berapa cantik. :) tapi tak pe enjoy makan ice-cream free. sedap. durian lagi.


kenangan

semua seronok. kat sini, makan steamboat, satu kepala RM18 je. boleh makan sebanyak mungkin, sampai terburai perut pun takpe asalkan makan  sampai habis, kalau tak habis, halamaknya ada extra charge lah. :)





kenapa tiba-tiba gambar ini mencapak disini ?
HAHA. Abaikan, terasa cantik lah ni. sebab tu 
upload. jangan jeles.. T___T teett. 
takde apa yang menarik, just i love the dimple.







amir, mirul and ong
ni adalah antara meja yang paling aktif, amik banyak, makan pun banyak. last sekali tak habis. prff~~

rock uu.

gambar aneh.
gambar aneh satu lagi, bahan baru juge. hhee. btw, hari ini nak balik KL kan, drive safely lah kawan3. :)


master chef utm.

ong and me.
aku tahu aku agak buruk disitu, posture badan tak berapa betul agak bongkok. satu lagi tudung pulak pasal pegi pin dengan button besar tu ?! bongok lah kau wawa. tett.

shahrin and meera.

last but not least, shahrin and meera, supposed that Shahrin should be the photographer, but tonight he left his DESELAR. pfrr~~ btw, credict to him to for taking some of my photos . :)

psst. a bit sad, i am leaving for holiday break.
gonna miss my beloved friend.

Thursday, January 5, 2012

My Resolution for 2012.

 

2012 resolution.

1. for myself; i wish by 2012, i would have these thing;

~DSLR ---> digital camera with 10++ megapixel. NIKON or CANON.
~handphone pun mahu juga. but i am not sure, if it is Blackberry, it should be TORCH. if Iphone, it should be Android; of course Sony Ericsson. 
~purse BUM yang dekat Jusco Taman U tu, RM180; i am waiting for 70% sale. nak beli.

 2. for my study; i choose to focus on study. 

long term wish juga. 
hoping to mantain 3.0 pointer in 8 sem. if i get 3.50 pun ok juga. 
but me hope that i will get Dean List at least one time in my degree.

3.for family; i am hoping that i will be a good daughter to my parent, Encik Abdul Razak Harun and Puan Rohani Muda and also a good sister to my sys Qaisarah Faqihah and systas, Azia Razwa.

4. for myself; i am wishing that, i will be a good girl and mature enough to walk this world alone. me am 20 years loh this year. not teenager any longer.  PRFF~~ oh. GOD, please bless me in what ever task that i am doing.

5. for myself; wishing to be abroad this year. last year Bandung tak sempat pergi, takpolah tahun ni singapore pun jadi loh. First, make passport for 2 years. InsyaAllah. targetnya bulan 3 2012, mac. yok. togather-gather making passport.

6. for friendship; i qm hoping that i will be a good friend

meaning, a good friend. where i apologize when i am wrong, when you are in sorrow, I am the one who will wipe your tears. when you are edge of hunger, I am the one who will feed you. when you in the tired, I is the person who will share a pillow with you. and finally, when you in victory, I is the one who will lift the trophy with you. 

7. for liking-relationship; me hoping that YOU are the one that i will like through out this year and insyaALLAH forever. >.< shy lah.
so for YOU , you better behave nah !

8. for blog; me hoping that i will write more than 200++ entries for 2012. and also the followers, should be 200 lah this year. *somehow, i am very lazy to do blogwalking. pfrr~~ help me. >.<

9. for myself (JKM); as vice secretary, me hoping that i will run my position smoothly and with full of manner. be patient with the works.

10. ok. as ussual, no 10 must be budget and money. :) this year different. bila dapat scholar, means dah ada duit sendiri, so, money resolution tahun ni. all over this year, i am hoping that satu tahun belajar kat sini, tak mahu minta duit dengan parent. exceptional lah kalau abah yang kasi kan and also tiket bas. ngee~~

so. let's wait until the end of 2012. how many wish that complete. wishing you GOOD LUCK wawa. :)

pssst! good luck sugary friend.
may this year 2012 will bring a good starting in 20-1n life.

Wednesday, January 4, 2012

Checking my 2011 resolution.



dulu-dlu ada orang cakap, kalau tak silap la kan..
pakar motivasi pernah datang bagi ceramah kat sekolah dlu..
die cakap, bila masuk taun baru,
tulislah apa impian yang kita nak capai tahun tu.
kiranya, we put some aim and target lah to achieve on that year.

STEPS.

  1.  Listkan 10 benda yang kite nak capai dalam tahun tu. ikutlah nak list 10 ke 11 ke, up to you.
  2. then, lepas siap tulis semua, abaikan kertas tu, tapi make sure jangan hilangkan or terbuang dalam dustbin ke kan. DON'T!
  3. then, bila da nak cukup setahun, dah bulan December tu, cari balik kertas tu. semak balik pasti dah banyak perkara yang dah tertunai.

    ok. dulu, time 2011, last year, aku dah tuliskan my resolution. alhamdulillah lah, dah banyak yang tertunai. so. let's check it out. !
2011 RESOLUTION

1. nak memiliki barang3 idaman..
 ~sebuah handphone blackberry tak pun nak handphone yg keypad qwerty
~sebuah camera digital.. huhu *5magapixel kot??
~nak mini mp3 kot yang kecik3 suda.. (+/-RM40 KOT?)
ok. dalam list nombor 1, last year aku listkan nak beli gadjet lah kot. and out of three items, i managed to get one. MP#3. mission accomplished. insyaAllah, lagi dua gajet aku foward ke 2012 resolution.

2. want to try my best for final exam this April (3.5++)
Alhamdulillah, wish no. 2 accomplished jugak. where i got dekan time study dekat matrik dulu. manage to get 3.56 on final.

3. nak jadi anak yg solehah ( solat 5waktu cukup n segere)
no 3 tak berape nak accomplished lagi. insyaAllah, be a good daughter on this year. 2012.

4. nak jadi awek yang baek.. *bling3.. HAHHA~
(nk kekalkan relation with MOHD BAKRI)
*aish! malula..~~
ok. wish no 4 tak kan terjadi sampai bie-bile, actually this statement is TYPO. >.<
no comment bout this. end of relation and story. never know person with that name.

5. dapat future study kat U ti dalam kos Computer Database xpun Telekomunikasi..
orite. next, no 4 also accomplished jugak. here am i, at UTM studying in Computer subject. even it was not database, still computer and communication right.

6. nak amik lesen kerete.. ~~VROooOOOMM~~
maybe, not yet. not feeling like driving car coz lately i always dream that i involved in accident while driving. scared huh ?

7. nak tmbah berat.. (+/-46kg)
(p saiz sluar xnk tukar.. haha~~ still 28 or 29 suda)

also checked ! me now 46kg something. before this 44kg only. seluar still pakai 28-29 k.

8.nak jadi PEREMPUAN!! mksudnye seorang perempuan yg sebenarnye3 perempuan la..
( blause+skinny jean would be nice! XOXO)
rasenye sekarang dah jadi perempuan kot.
skinny and blouse tu of course dah sekarang. :)

9. lau dari segi IT ulak nak..
~capai friend dkat Facebook seramai 2000+
~nk capai follower kt Blogger ni 1000+
*follow la ramai3.. huhu
takde yang tercapai, blog baru dapat 116 followers. >.<
facebook  baru dapat 1500 sumting.

10. nak blajar x boros sgt.. fix less than RM50 in a week??
bleh je kan, kan?
haha. ni lansung tak tercapai. sekarang dah jadi rm200 a week. ngee~~

ok. so. 6 out of 10 lah tercapai. so. don't give up wawa. fighting ! sekarang dalam usaha nak update 2012 resolution. antaranya DSLR lah. ngee~~ so. keep struggling lah. love ya.
dont forget to write your resolution. nanti barulah hidup lebih terancang and bermatlamat.

Tuesday, January 3, 2012

Shoutbox problems.

center>

first of all let me be sorry because my shoutmix doesn't working properly. i on my way to upgrade my shout box. so. can't leave comment lah kan ? sorry. btw, this week is my study week. wish me luck .fighting. GOOD LUCK to my friend also. :)